121220151505 Partybands

Bandet er den funktion band, der ikke er en teatralsk, træt, halv-indsats partybands. Disse fuldtids professionelle unge musikere fokuserer holdent på at få din nat op og hoppe, men uden ost. Bedst af alt, de er selvforvaltende, så de er meget billigere end andre Partybands i denne kvalitet beslag - du ikke betaler nogen agenter af mellemmænd! Prisfastsættelse fra $ 1980 - $ 5200, afhængigt af band størrelse.

De spiller alle dine yndlingssange! Band kan spille alle klassikerne og 70'erne, 80'erne, 90'erne osv, og alle de nyeste ting også - fra Frank Sinatra og Chuck Berry til Kings of Leon og Beyonce- og alt der imellem. Selv om dette band blev bygget fra bunden til at fylde dansegulvet, er alle musikerne uddannede jazzmusikere, som er lige så glade for at spille cocktail musik, akustiske dækker, og alle disse melodier, der fungerer bedst i begyndelsen af det nat, før festen har virkelig fyret op! Men når det er tid til at fylde dansegulvet, det er, når bandet virkelig brillerer! De bryste sig af at vide præcis de rigtige sange til at spille på det helt rigtige tidspunkt at pakke din dancefloor. Se deres hjemmeside fpr partybands for en komplet liste over melodier, som de kan spille, plus live optagelser osv ...


De bedste musikere i byen! Vælg mellem 3-14 fuld tid professionelle musikere, der udfører regelmæssigt med USAs største musikindustrien stjerner og spillere. De kender musikken inde og ude som ingen anden, de er virkelig anderledes end nogen anden partyband i byen.

De har spillet for det bedste! Mange af Amerikas store virksomheder og institutioner er afhængige af øen Kings Band til at fylde deres dansegulve! Regelmæssige kunder omfatter: Mercedes-Benz, Hilton Hotels, Cæsars Casino, US Air Force, NYU, L'Oreal, ABC Television, NBC, og mange mange flere. Blandt de erfarne partybands, og godt ... de bare vide, hvordan man rocke en fest.