Ungedygtigse solister

 

De unge engelske solister Konkurrence fandt sted for første gang i år, i samarbejde med Brompton s. Sopranen Louise Alder blev erklæret som vinder og vil gøre en fuldt finansieret og fremmet album på Orchid Classics.

Et tilskud er lavet hvert år, efter en ansøgning proces, der kulminerer i fire unge kunstnere, der deltager i levende auditions på Wigmore Hall i London. En fornem musikindustrien jury, udpeget af trustees, vælger den vindende kandidat. Tilskud er åbne for solo sangere og instrumentalister, der udfører klassisk musik. Ansøgningsfristen for den unge engelske solister 'Konkurrence 2015 var den 30. april, og finalen fandt sted den 26. juni.

I 2015 var de fire solister:
Louise Alder - sopran
Evelyne Berezovsky - klaver
Amy Green - saxofon
Mathilde Milwidsky - violin

Finalejuryen bestod af:
Julian Bliss - Klarinetist
Catherine Bott - Classic FM Presenter og Soprano
Martin Cullingford - redaktør og udgiver, Gramophone
Paul Hughes - General Manager, BBC Symphony Orchestra
Guy Johnston - Cellist
Martin Roscoe - Pianist
Elizabeth Watts - Soprano

De streng anvendelse proces involverede kandidater indsender en live uredigeret cd-indspilning, det foreslåede endelige audition-program på op til 40 minutter, et forslag til albummet repertoire, og breve af anbefaling fra musik industrien tal. Matthew Trusler, kunstnerisk leder af Orchid Classics, og James Brown, administrerende direktør for Hazard Chase Limited, påtog udvælgelsen af ​​solister, hjulpet af erfarne kunstner ledere på Hazard Chase, hvis egne kunstnere er udelukket for tildeling.